Home / Prin ochii mei / Mâncătoria privită prin ochii mei

Mâncătoria privită prin ochii mei

Nu zic că aș fi vreun înger sau că nu greșesc, totuși nu sunt genul care să se ducă cu gura la „șef”…. Irelevant oricum  ideea e că nu am fost genul care să zică „ăla a făcut”  sau chestii de genul indiferent de cât de antipatică îmi era persoana respectivă….

Totuși să o luăm de la început … Că așa e frumos. În meseria pe care o practic, sincer e mâncătorie mai mare decât în multe alte locuri,totuși am preferat să îmi văd de treaba mea și să nu îl torn pe X sau pe Y pentru că nu mi se părea ok, toți trebuie să ne mâncăm o pâine .

În cazul colegului meu,care oricum se va simți fără să îi dau numele nu se aplică chestia asta …  Sincer, nu merită să fie numit în nici un fel, atât a putut.

Bun, iar mă abat de la subiect, am vreo doi ani de taximetrie, cum la Focșani nu sunt decât 2 dispecerate e simplu de ales… 1 an aproape am practicat la Fulger, dispecerat de la care m-am de afiliat în momentul în care am avut „concediu” fără voie, din neatenție , fără ca măcar să realizez până a fost prea târziu…. Apoi am plecat la Ral, unde am avut o perioadă bună liniște … Până când colegul a decis că nu are alt scop decât să se ducă să vorbească cu șeful dispeceratului despre problema sa cu curățenia pe care o găsește în mașină 😂  , înainte mă avertizase  , și cum eu sunt și omul care nu reacționează  ,  nu am mai făcut deloc curat… Logic ar fi fost ca domnul să se ducă la patronul mașinii să discute și ar fi fost mai simplu  ,  totuși  , a decis că vrea să facă rău, așa că a fugit cu o grație de balerină la șef…. Patetic aș spune eu, doar că planul lui a ținut până la capăt …. Șeful dispeceratului a ascultat ce a avut el de zis, eu fiind suspendat pentru că așa și – a dorit el….. Probabil ăsta i-a fost scopul, știe toată lumea că nu mă suferea.  Eu am aflat că am fost suspendat timp de 3 luni și 2 săptămâni la telefon de la un alt coleg, cu care lucrasem înainte și căruia i s-a părut că glumesc când am zis că bănuiesc cine ar fi putut face una ca asta ….

Nu contest că aș fi încălcat oarecum regulile, dar totuși, cum tu, ca și coleg de mașină, să faci lucruri de genul,  mai ales că te lauzi că ești băiat și că nu ești turnător …. Ți – ai dat arama pe față  ,  se putea rezolva în alt mod…. Oricum nu ai reușit decât să îți creezi impresia că ești superior, lucru pe care îl infirmi singur….

OK….. 3 luni și 2 săptămâni, mi s-a destabilizat puțin viața dar nu am murit …. Chiar dacă tu ai impresia că ai făcut ceva constructiv pentru tine, nu ,  sau poate ai crezut că îți voi deveni dușman,  te-ai înșelat, nu meriți efortul ….

Da, mă roade să văd că încă mai există oameni ca și tine,  dar, nu am murit și nici nu o să mor….. Tu în schimb ești văzut drept ceea ce ești defapt, un nimeni care își dorește să fie cineva, o persoană demnă  de dispreț ce nu merită să se regăsească într – un colectiv, pentru că este josnic….

Ai câștigat un singur lucru, care era deja programat, alt coleg pe mașină …. Felicitări, fără să faci rău altuia nu se putea ….. În plus sunt mulți care fac lucruri mai rele ca mine  ,  ai curaj să îi torni și pe ei ?

Era o întrebare retorică ….. Nu ai pentru că ei sunt mai sus decât tine, pentru că o să se răzbune ……  Pentru că ești conștient că nu toți acceptă ca un om de nimic să vorbească despre ei….  Nu, nu îți voi da numele, nu meriți să fi cunoscut, meriți exact ce ești, nimic

About Amyr

Lasă un răspuns