Home / Prin ochii mei / Drumul spre crearea unei legende

Drumul spre crearea unei legende

Zi de zi apar probleme pe care sunt uneori nevoit să mi le rezolv făcând sacrificii pe care în mod normal nu aș putea să le fac. Da, am avut o adicție pentru jocurile de noroc  ,  aș fi impertinent dacă nu mi-aș asuma asta…. Am ajuns să fiu gata să pierd totul … Familie, prieteni, viitoarea nevastă doar pentru că în subconștientul meu speram că voi face eu ce nu au făcut alții…. Dezamăgirea a fost uriașă să văd cum îmi pierd tot ce înseamnă umanitate și dragoste pentru un viciu care mă rodea. Psihic eram la pământ …. Am fost atât de aproape de marginea prăpastiei încât mă așteptam la ce e mai rău în legătură cu mine.

Îmi asum faptul că nu sunt o persoană tocmai vertebrată și că dacă nu aș fi fost oarecum susținut de către singura persoană care mă cunoaște mai bine decât mă cunosc eu acum s-ar fi ales praful de toate visele și speranțele mele , pe care aproape că reușisem să mi le nărui singur ca într – un abis al jocurilor și al dorinței de a câștiga  ……

Clar, acum nu mi se mai pare o idee strălucită să sper la câștigul acela mare care să îmi ridice statutul.

Întotdeauna am avut curajul să spun ce simt, acum însă îmi strălucește doar ideea că mi-am revenit din sevrajul acela groaznic ce mă distrugea încet și sigur ca și cum nu aș fi avut niciodată voință să îmi creez un scop sau un viitor….

Da, am fost dependent de jocuri de noroc și îmi asum asta, chiar dacă nu sunt mândru, mi-o asum.

Dependența mă făcea să cred că acela e scopul meu, un jackpot pe care dacă stăteam să calculez deja mi-l dădusem la acele aparate ….. Mentalitate de sărac …..

Acum, înainte să fie prea târziu am renunțat și chiar mă simt mândru, am te scopuri, și o să muncesc până mi le voi îndeplini pe toate.

Nu, nu îmi e rușine cu ce sunt, chiar sunt conștient că la un moment dat voi fi un alt necunoscut care și – a depășit condiția și care și – a creeat o legendă în jurul său …. Un Arab,Român,Țigan  , toate 3 mă reprezintă ….. Arabul din mine mă ține în priză și mă obligă să îmi depășesc condiția….. Copilul fără tată care la un moment dat s-a dezamăgit pe sine acum își creează legenda. Fi împotriva mea, chiar mă vei motiva și vei vedea că nu cedez indiferent de cât de grele sunt alegerile pe care le fac …..  „La câte pietre în cap am luat, normal că am caracter de piatră”

About Amyr

Lasă un răspuns