De-ale mele

Proiectul AmyrHSN

Be a King , Conquer the world!

De ce am ales sa fac un site cu numele meu? 

Simplu: Proiectul se bazeaza pe lucrurile pe care le fac eu , pe lucrurile de care ma simt atras , pe viata , pe muzica pe care o ascult , pe tot ce ma face sa imi dedic o farama din timpul meu .

Ce fel de continut s-ar gasi pe acest site ?

Momentan nu am un continut de baza. De exemplu , vor fi stiri [Nu foarte multe] . 

Ce m-a determinat sa creez acest site web?

Impreuna cu Bybanu  am avut diferite proiecte care au mers mai mult sau mai putin pentru ca eu nu imi dedicam destul timp acestora. El a creeat content de calitate in timp ce eu nu aveam atractie pentru ce ar fi trebuit sa fie opere in domeniul WebDesign-ului. 

Site-ul va avea content de calitate?

Depinde de ce intelege fiecare prin content de calitate. Pentru mine e ceea ce simt si ce doresc sa nu dispara niciodata. Nu stiu ce calitate au anumite postari ce vor aparea pe acest Site , totusi pentru mine fiecare postare si fiecare pagina a site-ului are o anumita valoare , parerea celor care in principiu stiu doar sa critice este nula , ca de fiecare data!

Proiectul AmyrHSN este legat si de alte proiecte?

Momentan vreau sa ma leg de un Radio OnLine , pe care nu il voi promova foarte mult personal , cea mai buna promovare in opinia mea este cea a ascultatorilor , dar pentru asta va trebui sa fiti alaturi de acest proiect si proiectele partenere!

Cand va aparea un Proiect Nou voi face o postare speciala in categoria „De-ale mele” care sa anunte ceea ce va fi o comunitate OnLine pe care o voi sustine cu Staff-ul pe care il voi desemna la un moment dat , Probabil ca ma voi lega cu o comunitate de Gaming pentru a creea ceva unic , nu stiu exact in momentul de fata ce va aparea pentru mine , si pentru voi!

 

Tags

Lasă un răspuns

Close