De-ale mele

Alegeri și schimbări

Fresh start - ul de care aveam nevoie

Ieri am început să fac schimbări în legătură cu viața și modul în care ar fi trebuit să o organizez…. Sunt om  deci sunt unic prin definiție, am puterea de a alege ce vreau să fac cu viața și să îmi schimb destinul ori de câte ori e nevoie.

Am luat un „fresh start” în viață, chiar dacă am crezut că va fi imposibil…. Am 21 și o lume întreaga în față… M-am schimbat, nu mai sunt puștiul care făcea orice i se spune, acum sunt „adult”  , răspund pentru ceea ce fac (nu că înainte nu răspundeam), doar că răspundeam fără nici un motiv palpabil ….

Da, fac greșeli, mari, dar îmi asum întotdeauna faptele și consecințele acestora pentru că aș fi ipocrit să spun că am întotdeauna dreptate și sunt perfect, totuși nu îmi place să fiu tras la răspundere decât dacă există un motiv clar pentru care o persoană m-ar putea critica sau judeca.

Sunt diferit, dar nici nu îmi doresc să fiu ca și ceilalți, poate de aceea nu voi fi niciodată iubit de toți cei din jur, dar sincer nici nu îmi doresc. Prefer ca toată lumea să mă urască, dar să se teamă de mine, nu vreau să fiu pupat de toți Iuda care „îmi vor binele” . Îmi privesc greșelile ca pe niște lecții care la un moment dat îmi vor fi folositoare, nu neapărat că îmi vor da un avantaj la care nu am sperat, ci o lecție de care aveam nevoie ….

Ca om sunt programat să evoluez, asta fac zi de zi chiar dacă sunt sau nu conștient de ce se întâmplă… Am schimbat mereu regulile după bunul plac și mi-am creeat o marjă de eroare pentru situațiile „neprevăzute” pe care mi le creez într – o secundă și durează enorm să le rezolv.

Nu,nu sunt perfect dar sunt unic. Într – o lume plină de pioni prefer să fiu eu nebunul, ăla care e criticat zilnic dar la final ajunge să câștige respectul și admirația tuturor și care la un moment dat va demonstra că e mai mulțumit de el decât toți ceilalți care au stat și au urmărit cum se clădește un imperiu ….

Iubesc ceea ce fac, îmi dedic destul timp și mie și muncii și hobby-urilor pentru că ne complacem, avem un sistem zilnic ce ne leagă …..

Pasiunea mea de a scrie un fel de memoriu web mă ajută să îmi ridic moralul zilnic indiferent de cât de prost aș fi considerat ….

Nu pot spune că am trecut prin foc,întotdeauna am avut în spate pe cineva care să mă protejeze de consecințe și chiar poate că nu am reușit să le mulțumesc îndeajuns ….. Fiecare persoană din viața mea a avut un rol…. Rolurile ca și actorii se schimbă zi de zi…..

Nu știu cât de apreciată e munca pe care am depus – o dar sincer eu sunt mulțumit de ceea ce am ajuns, de ceea ce fac și chiar dacă la un moment dat voi evolua nu voi uita cum am ajuns ceea ce sunt…. Regrete aș fi avut, totuși alegerile făcute sunt întotdeauna spre bine, oricât de tare aș suferi de pe urma lor …. Dar toate astea îmi aduc culoare în viață

Be a King 👑, Conquer the world 🗺

Tags

Lasă un răspuns

Close